Marca Nutrilite 

are la bază

formule avansate,

ce reflectă

cercetarea

științifică temeinică,

efectuată la cel

mai înalt nivel

Oamenii de știință, cercetătorii și experții în nutriție din toată lumea colaborează la Institutul de Sănătate Nutrilite pentru ca starea optimă de bine să devină o aspirație pe care să o puteam atinge cu toții. Reputația mărcii NUTRILITE se bazează pe studiile și cercetările clinice pe care aceste persoane le desfășoară privind compușii principali și amestecuri pe care le folosim. Aceste studii ne ajută să înțelegem rolul pe care îl joacă fiecare compus în privința sănătății noastre, precum și simbioza dintre amestecurilor de nutrienți existente în suplimente. Expertiza specialiștilor noștri reprezintă o componentă esențială a încrederii pe care o inspirăm.

Dr. Sam Rehnborg, Președinte, Institutul de Sănătate Nutrilite: fiul fondatorului NUTRILITE, Carl F. Rehnborg, a început să lucreze în 1964 împreună cu tatăl său în domeniul cercetării nutriționale și al dezvoltării de produse. Astăzi, acesta promovează în întreaga lume informații despre nutriție și un stil de viață sănătos, ajutând oamenii să înțeleagă în ce mod își pot optimiza dieta cu ajutorul suplimentelor alimentare NUTRILITE. Munca sa filantropică se îndreaptă către copiii din medii defavorizate.
„Sunt în permanență uimit de modul în care a evoluat marca NUTRILITE, de la începuturile sale modeste, până la ceea ce este în ziua de azi.”

Dr. Keith Randolph, Strategie tehnologică, Institutul de Sănătate Nutrilite: un expert în domeniul științelor nutriționale și al biochimiei. Cu peste 30 de ani de experiență în cercetare, a obținut numeroase brevete în S.U.A. pentru munca sa de pionierat.
„De la echipamentele și tehnologia de ultimă generație și până la personalul cu înalte calificări și studii, nu cred că aș putea găsi un mediu de lucru mai pozitiv și mai stimulant.”

Audra Davies, BSc, MSc, Vicepreședinte, Dezvoltare produse nutriționale și științe analitice: cu peste 20 de ani de experiență în nutriție, Davies deține câteva brevete în S.U.A. și este autoarea mai multor publicații privind chimia plantelor.
„Cercetătorii Nutrilite au fost printre primii care au explorat domeniul fitonutrienților. Împărtășirea acestor cunoștințe îmi oferă o satisfacție deosebită.”

Dr. Amit Chandra, Manager, Științe cromatografice, Științe analitice, departamentul Cercetare și Dezvoltare din cadrul Amway: cu peste 40 de lucrări publicate, 14 brevete în S.U.A. și 24 de ani de experiență în domeniu, este un expert de talie mondială în ceea ce privește plantele folosite în crearea suplimentelor alimentare.
„Este o onoare pentru mine să fac parte din grupul liderilor în domeniul excelenței științifice, recunoscuți la nivel mondial, adepți ai teoriei îmbinării armonioase a științei și naturii.”

Dr. Kevin Gellenbeck, Cercetător științific, Formulare, Amway/Nutrilite: cu trei decenii de experiență, nouă lucrări și cinci brevete în S.U.A., conduce studiile din domeniul concentratelor din plante și al alimentației umane.
„Este o onoare pentru mine să promovez în lumea largă tradiția cercetării în domeniul concentratelor din plante inițiată de Carl Rehnborg, aflată în centrul filosofiei Nutrilite.”

Aici puteți găsi mai multe informații privind alți experți în nutriție din cadrul Institutului de Sănătate Nutrilite.

Pentru

atingerea

stării optime

de bine

Cercetători renumiți, oameni de știință și experți în nutriție colaborează pentru a se asigura că suplimentele alimentare și vitaminele ce stau la baza mărcii NUTRILITE sunt sigure, fiabile și de calitate înaltă.

Don Pusateri, Cercetător asociat/Dezvoltare concentrate: specialist în agricultură și nutriție, desfășoară cercetări cu privire la plantele medicinale și ajută la crearea de noi produse NUTRILITE. Cea mai recentă lucrare a sa a avut ca obiect plantele medicinale din Australia și Africa.

Dr. Jean Wang, Cercetător senior/Inginer de proces: autoare a câtorva publicații, preponderent asupra ingineriei proceselor și noilor procese de fabricație pentru concentratele din plante. Printre specializările sale se numără filtrarea prin membrane, extragerea uleiului din semințe, granularea și pasteurizarea.

Gene Maly, Cercetător asociat/Formularea alimentelor și băuturilor: cercetător cu 35 de ani de experiență. Deține câteva brevete în S.U.A. în domeniul dietei și al gestionării greutății.

Dr. Mary Murray, Cercetător asociat/Dezvoltarea de suplimente: autoare a numeroase publicații și deținătoare a unor brevete în S.U.A., este recunoscută pentru munca ei în domeniul dezvoltării de nutraceutice, al produselor care au la bază nutrigenomica, al sănătății oaselor și al sănătății femeilor.

Lisa Rozga, Group Leader, Dezvoltarea de suplimente: cu peste 10 ani experiență în industrie, lucrează în cercetarea, dezvoltarea și optimizarea anumitor suplimente NUTRILITE.

Tom La, Cercetător senior/Dezvoltarea de concentrate/Inginer senior - tehnologie chimică: deținător al mai multor brevete, lucrează la definirea și dezvoltarea procesului de granulare a suplimentelor NUTRILITE. Lucrările sale recente s-au concentrat asupra dezvoltării unui proces pentru granularea ingredientelor botanice.

Dr. Lynne Connor, Cercetător senior/Dezvoltarea de alimente și băuturi: deținătoare a unui brevet acordat în S.U.A. pentru dietă și gestionarea greutății, s-a specializat în conceperea, dezvoltarea și testarea produselor și suplimentelor proteice NUTRILITE dedicate gestionării greutății.

Yingqin Li, Cercetător senior/Dezvoltarea de concentrate: cu peste 20 de publicații și două brevete acordate în S.U.A., Yingqin Li este specializată în dezvoltarea unor ingrediente sigure și eficiente, pe bază de plante, pentru produsele NUTRILITE esențiale și funcționale.

Dr. Yumei Lin, Cercetător senior/Cercetări clinice: deținătoare a numeroase lucrări și a două brevete acordate în S.U.A., dr. Yumei Lin s-a dedicat studiului funcțiilor ingredientelor și al prototipurilor de suplimente, precum și al efectelor acestora asupra oamenilor.

Kevin Robinson, Cercetător senior (Dezvoltare procese), Dezvoltarea de suplimente: are experiență în industria farmaceutică și energetică și creează noi concentrate și procese de fabricație pentru concentratele actuale.

Dr. Dawna Venzon, Cercetător senior/Cercetare nutrițională și Cercetare clinică: o expertă cu numeroase lucrări publicate privind modul în care creierul comandă și reglează pofta de mâncare; își desfășoară munca în domeniul cercetărilor nutriționale.

Heather Arnold, Senior Group Leader, Dezvoltarea de suplimente: de la începuturile sale în ingineria ambalajelor, s-a specializat ulterior în dezvoltarea, optimizarea și lansarea de suplimente.

Dr. Kerry Grann, Cercetător senior/Cercetări clinice: cu câteva lucrări publicate și un brevet acordat în S.U.A., precum și cu o experiență solidă în sănătate publică și medicină sportivă, se concentrează la momentul de față asupra evaluării tehnice a noilor ingrediente și asupra coordonării cercetărilor clinice.

Rodney Johnson, Specialist în business intelligence și managementul cunoștințelor: având la activ numeroase lucrări publicate și un brevet acordat în S.U.A., este specializat în științe alimentare și în conceperea, formularea și testarea de concentrate, suplimente, alimente și băuturi.

Dr. John Balles, Specialist senior în cercetare/Știința plantelor agricole: principalul său domeniu de activitate îl reprezintă concentratele din plante, fiind un expert cu numeroase lucrări publicate și, în același timp, membru al Societății Americane de Agronomie (ASA), al Societății Științelor Agricole din America (CSSA) și al Societății Americane de Horticultură.

KaLee Dahlin, MS, Senior Group Leader, Dezvoltarea de alimente și băuturi: supraveghează dezvoltarea, testarea și producerea de alimente și băuturi cu valoare nutrițională adăugată. Este specializată în alimente și băuturi sportive, energizante și pentru gestionarea greutății, precum și în alimente funcționale și produse pentru adulți activi și copii.

David G. Groh, Manager, Sănătate și Frumusețe, Noi tehnologii, Cercetare și Dezvoltare, Access Business Group: cu peste 25 de ani de experiență și cinci brevete acordate în S.U.A., se concentrează asupra identificării, evaluării și integrării noilor ingrediente și a tehnologiilor de produse.

Dr. Marc Lemay, Cercetător senior, Cercetări clinice: recunoscut pentru munca sa în domeniul ingredientelor inovatoare și studiul tulburărilor de memorie, ajută la conceperea și desfășurarea de studii clinice care vizează noile ingrediente.

Dr. Steve Missler, Cercetător științific senior, Servicii de bioanaliză: cu peste 30 de ani de experiență în mediul academic, guvernamental și industrial, este specializat în rolul antioxidanților în protejarea împotriva stresului oxidativ și a dereglărilor genetice.

Dr. Mark Proefke, Senior Group Leader, Servicii analitice – Chimie: cu 20 de ani de experiență în domeniul farmaceuticelor, conduce grupul de Chimie și se concentrează asupra metodologiilor analitice pentru asigurarea unor produse de înaltă calitate.

Dr. Jeffrey Scholten, Senior Group Leader: Servicii analitice de bioanaliză și microbiologie: a efectuat studii de biochimie și enzimologie și conduce grupul de Bioanaliză/Microbiologie, însărcinat cu descoperirea și crearea de noi analize cantitative care susțin dezvoltarea portofoliului.

Zachary Wahl, Group Leader, Conceperea de suplimente: a efectuat studii în domeniul asigurării calității și al serviciilor analitice și se concentrează în momentul de față asupra dezvoltării de produse din categoriile Controlul greutății, Un stil de viață activ și Copii și familie.