Să depunem

eforturi pentru

a ne atinge

adevăratul

potențial!

Cu toții ne dorim să avem o viață mai sănătoasă, iar NUTRILITE ne poate ajuta în acest sens. În calitatea sa de lider mondial în domeniul vitaminelor și al suplimentelor alimentare*, NUTRILITE a acumulat o experiență de 80 de ani în știință și cercetare. Fondatorul mărcii NUTRILITE, Carl F. Rehnborg, a fost inspirat de perioada în care a locuit în China – anii 1920. Aici a studiat starea generală și dieta localnicilor și a identificat existența unei corelații între alimentație și starea de bine. Experiența l-a determinat să creeze în 1934 un supliment alimentar pe bază de plante, primul produs cu multivitamine/multiminerale din Statele Unite ale Americii.

La baza mărcii NUTRILITE stă îmbinarea armonioasă a naturii cu știința, în toate stadiile, de la plantă la produsul finit. NUTRILITE este una dintre puținele mărci mondiale de top din domeniul suplimentelor alimentare care practică agricultura sustenabilă în propriile ferme. Plantele sunt recoltate atunci când ating concentrația maximă de fitonutrienți și sunt procesate imediat, în câteva ore, folosind o tehnologie de ultimă generație. Fiecare ingredient în parte este supus unor testări riguroase – peste 25.000 de teste în fiecare lună, pentru a ne asigura că vă oferim cele mai bune și mai sigure suplimente.

La 80 de ani de la înființare, marca NUTRILITE ajută mii de oameni din întreaga lume să ducă o viață mai bună și să fie mai activi.

* Fuente: Euromonitor International Limited. www.euromonitor.com/amway-claims

De 80 de ani

în armonie

cu natura

și cu tine

Obiectivul NUTRILITE este de a contribui la obținerea unei stări generale optime prin îmbinarea armonioasă a științei cu natura. Încă de la început, produsele NUTRILITE au câștigat încrederea consumatorilor, datorită angajamentului de a oferi suplimente pe bază de plante, bogate în fitonutrienți. Începând cu 1934 - momentul în care Carl F. Rehnborg a pus în aplicare cunoștințele dobândite în China pentru a concepe și comercializa primele suplimente cu multivitamine și multiminerale pe piața din S.U.A. - scopul NUTRILITE a fost acela de a vă ajuta să fiți mereu într-o formă optimă.

Rehnborg a fost printre primii care și-au dat seama de importanța păstrării tuturor nutrienților plantelor, inclusiv a vitaminelor și mineralelor, însă și a compușilor cunoscuți acum sub denumirea de fitonutrienți. Ca urmare a progreselor științifice care au avut loc în tot acest timp, acum știm cu precizie că fitonutrienții sunt o componentă esențială a unui stil de viață activ. Ducem mai departe tradiția inovării, concentrându-ne asupra tuturor aspectelor proceselor noastre de producție: cultivăm plantele în cadrul fermelor noastre sustenabile și le culegem atunci când ating momentul nutrițional de vârf. Apoi, procesăm rapid plantele, pentru a asigura prospețimea produselor noastre.

De opt decenii, NUTRILTE folosește tehnici avansate din punct de vedere științific și cunoștințele renumiților săi experți pentru a asigura calitatea, puritatea și rezultatele performante ale vitaminelor și suplimentelor alimentare. Toate acestea au făcut ca NUTRILITE să devină lider mondial în domeniul vitaminelor și al suplimentelor alimentare.* 

*Sursa: Euromonitor International Limited. www.euromonitor.com/amway-claims

Acordăm o

atenție deosebită

tuturor

ingredientelor,

în fiecare

etapă de prelucrare 

Nu facem niciodată rabat de la calitate. NUTRILITE respectă cele mai înalte standarde în toate ariile de activitate, fiind singura marcă globală de suplimente care aplică filosofia „de la plantă la produs finit”.

  • Punctul de pornire îl reprezintă semințele plantelor; cultivăm varietățile alese de cercetătorii noștri pentru a oferi cele mai bune rezultate posibile.
  • Plantele sunt cultivate în cadrul fermelor noastre din S.U.A., Mexic și Brazilia, folosind metode durabile (fără pesticide).
  • Recoltăm plantele în momentul în care acestea ating nivelurile maxime de fitonutrienți.
  • Acestea sunt mai apoi deshidratate și prelucrate în decurs de câteva ore, pentru a asigura concentrațiile optime de nutrienți în produsul final.
  • Produsele sunt expediate în scurt timp consumatorilor, garantându-le astfel prospețimea și eficiența.
  • În fiecare lună derulăm 25.000 de teste de calitate în laboratoarele noastre de ultimă generație, pentru a ne asigura de înalta calitate a produselor noastre.

Cercetătorii noștri continuă să creeze noi concentrate și formule îmbunătățite, adaptând procesul de fabricație NUTRILITE în funcție de progresele tehnologice și de cele mai recente descoperiri științifice. Nu depozităm suplimentele luni în șir, ci le expediem imediat după ce au fost produse, pentru a le menține proaspete și eficiente. De la semințele pe care le plantăm și până la suplimentele pe care le livrăm, acordăm o grijă deosebită ingredientelor în fiecare etapă de producție. 

Lăsăm natura
să-și urmeze

cursul

Știm că este nevoie de ingrediente de o calitate excepțională pentru a obține produse excelente. Ingredientele și suplimentele alimentare NUTRILITE nu fac rabat de la calitate. În loc să ne bazăm pe ierbicide, pesticide nocive sau îngrășăminte chimice lăsăm natura să-și urmeze cursul. Fermele noastre sunt în centrul acestei abordări speciale care garantează un standard de calitate foarte înalt.

Agronomii noștri testează în permanență noi specii de plante și regimuri de cultivare, pentru a maximiza fitonutrienții din recoltele noastre. Unele dintre ingrediente nu pot fi obținute în fermele proprii, din cauza limitărilor climatice sau ale solului; prin urmare, am conceput un program de certificare a fermelor, NutriCert™, pentru a ne asigura că toate fermele care furnizează plante pentru marca noastră respectă cele mai înalte standarde de calitate. Prin derularea a mii de teste de calitate în fiecare lună, verificăm calitatea celor 145 de extracte și compuși diferiți care sunt prezenți în gama de suplimente NUTRILITE.

De ce acordăm o atenție atât de mare detaliilor, folosind metode mai costisitoare și un proces de muncă intensiv? Răspunsul este pentru că dorim să ne asigurăm că ingredientele NUTRILITE sunt de calitate înaltă și, de asemenea, pentru că dorim să protejăm pământul și mediul înconjurător.

În armonie

cu natura

Marca NUTRILITE este una dintre cele mai importante mărci de suplimente alimentare la nivel mondial, care își cultivă plantele    
într-un mod prietenos cu mediul, în cadrul fermelor Nutrilite din Statele Unite ale Americii, Mexic și Brazilia. Controlând fiecare etapă de producție a suplimentelor vă putem oferi calitatea excelentă pe care natura ne-o oferă, la rândul său, zi de zi.

Ferma El Petacal, Jalisco, Mexico: Cele 566 de hectare beneficiază de un climat ideal. Soarele și ploaia abundentă fac ca plantele cultivate de noi să abunde în nutrienți. De asemenea, derulăm teste pilot prin care căutăm și cercetăm noi varietăți și randamente îmbunătățite.

Fazenda Amway Nutrilite do Brasil, Ubajara, Brazilia: Aceasta este cea mai mare fermă a noastră, cu o suprafață de 1.660 de hectare. Rezolvăm în mod preventiv majoritatea problemelor legate de dăunători, echilibrând natural nutrienții din sol. Îngrășământul bogat în nutrienți este obținut din materiale naturale descompuse și ajută la sporirea calității solului, în timp ce îmbunătățește și echilibrează nivelurile de nutrienți.

Ferma Trout Lake, Washington, S.U.A.: Un loc deosebit, la poalele Munților Cascade. Ferma Nutrilite este irigată de apa râului Salmon, ce are ca sursă un ghețar, ideală pentru o producție durabilă. Munții joacă rolul de obstacol natural, protejând această fermă de pesticidele și îngrășămintele artificiale folosite în agricultura convențională, precum și de factorii poluanți specifici vieții moderne.

Atingeți

starea

generală

optimă!

Produsele marca NUTRILITE sunt concepute pentru a vă ajuta să vă atingeți potențialul maxim. Cercetătorii de la Institutul de Sănătate Nutrilite implementează filosofia Nutrilite pentru o stare generală optimă, un cadru în care încurajăm adoptarea unui stil de viață sănătos.

Cercetările au arătat că, pentru a trăi mai bine, trebuie să renunțăm complet la obiceiurile nesănătoase, să evităm fumatul, să facem exerciții fizice în mod regulat și să avem o dietă echilibrată. Însă acest lucru nu este ușor. Un stil de viață agitat ne împiedică să facem asta; nu ne odihnim suficient noaptea, iar acest lucru stresează și mai mult corpul, periclitându-i capacitatea de autovindecare.

În fiecare zi aflăm lucruri noi despre impactul pe care îl are genetica asupra evoluției sănătății noastre. Tensiunea arterială ridicată, cancerul și bolile cardiace sunt afecțiuni perpetuate adesea în familie. Cunoscând acești factori de risc ne putem ține sub control sănătatea și putem preîntâmpina riscurile. Starea optimă de bine nu înseamnă o sănătate perfectă, ci, mai degrabă, presupune adaptarea modului de trai în funcție de stilul de viață, de istoricul genetic, de obiceiurile legate de somn sau stres, pentru a obține cele mai bune rezultate.

Alimentația este unul dintre primii pași către o stare generală optimă. Introducând o varietate de alimente în dieta zilnică, ne putem susține sistemul imunitar și putem contracara efectele nocive ale poluării și stresului. Integrarea filosofiei Nutrilite în viața de zi cu zi va reprezenta primul pas important în direcția unui stil de viață sănătos.