Împreună luptăm

împotriva

malnutriției

infantile

Problema: 3.1 milioane de copii mor în fiecare an din cauza malnutriției. Primii cinci ani din viață sunt decisivi pentru dezvoltarea copiilor. Odată atins acest prag, cresc șansele de a face față eventualelor probleme de sănătate.

Soluția: NUTRILITE a creat NUTRILITE Little Bits, un supliment cu micronutrienți ce combat malnutriţia, îmbunătăţit cu ingrediente din plante.

Rezultatele: Programul NUTRILITE Power of 5 își propune să ajute acești copii vulnerabili să crească sănătoși și să se dezvolte armonios în primii ani de viață.

Primii cinci ani

Conform studiilor efectuate de Organizația Mondială a Sănătății, copiii care suferă de deficiențe nutriționale până la atingerea vârstei de cinci ani riscă să prezinte probleme de dezvoltare fizică sau mentală, ce pot duce chiar la decesul prematur. Little Bits ajută copiii din mediile defavorizate, oferindu-le șansa să crească sănătoși și să se dezvolte armonios în primii ani de viață.

Un parteneriat puternic  

NUTRILITE Power of 5 evidențiază și cele cinci tipuri de relații prin care se asigură starea de bine a copiilor, din punct de vedere nutrițional, fizic și emoțional. Prima și cea mai importantă dintre acestea este relația dintre mamă și copil. Organizațiile non-guvernamentale (ONG) colaborează la rândul lor cu mamele și copiii vulnerabili. Amway și NUTRILITE au stabilit parteneriate cu organizații precum CARE, care oferă hrană și servicii educaționale, monitorizând constant rezultatele celor mici. Parteneriatul dintre Amway şi organizaţia CARE va oferi un real sprijin copiilor din mediile defavorizate din numeroase țări, asigurându-se că aceştia se bucură de beneficiile oferite de Little Bits.

Puteţi contribui personal

CARE este partenerul nostru global în colectarea fondurilor. Donația dumneavoastră către CARE poate ajuta un copil să primească nutrienții NUTRILITE Little Bits. Valoarea alimentelor necesare unui copil ajunge la suma de 10 dolari pe lună, deci 120 dolari pe an.